Ø10

Ø10

PÅ BLOGGEN FINDER DU INFORMATIONER OM LEKTIER OG ARRANGEMENTER MV.


Hvis du vil skrive til lærerne, kan du finde et link deres E-mail her- husk at du skal være logget ind på din egen mail for at skrive.

Hvis du derimod vil til Ø10's alm. hjemmeside, så klik her: www.oe10.dk

Vejledning til skriftlig dansk eksamen

CBB - ChristineOprettet af Christine Bækholm ons, maj 02, 2018 10:33:35

Kære alle

Så er skriftlig dansk eksamen i gang. Jeres mobiltelefon skal lægges i kuverten og må IKKE bruges, da brug af mobiltelefon er bortvisningsgrund. Det samme gælder, hvis I kommunikere via nettet med andre.

I skal besvare opgave A ved at logge ind via testogprøver.dk – I får også udleveret en papirudgave, men skal kun bruge teksten på side 7 og 8 (I må IKKE aflevere papirdelen)

Til opgave A må I kun bruge onlineordbøgerne – Gyldendals Røde Ordbog og Ordnet.dk

I får først adgang til opgave B og C, når del A er afleveret. Her skal I også bruge nettet. ( husk kildehenvisninger til alt, hvad I bruger i opgaven) I kan få udleveret hovedtelefoner, hvis jeres egne ikke virker til computeren.

I skal besvare både opgave B og C (I opgave C er der 3 valgmuligheder, men eleven skal kun besvare en af opgaverne i del C)

I skal skrive i Word og bruge den template, som er vedhæftet . I skal skrive opgave B og C i samme dokument og gemme dokumentet med lærerinitialer plus elevens unilogin bruger eks.: TH chri15d6

I skal udfylde besvarelsen med korrekt UNI-login og uden elevnavn i sidehovedet.

I skal have nummeret arkene forløbende og det samlede antal ark skal være noteret på hvert ark

I skal printe et eksemplar af opgaven (vejledning til print hænger i lokalet), og opgaven skal gemmes på USBstik med lærerinitialer plus jeres unilogin bruger eks.: TH chri15d6

I skal underskrive med jeres unilogin på forsiden af opgavebesvarelsen del b og C.